Ideea că o fetiță de 9 ani poate vindeca apă este destul de uluitoare!  Află ce altceva poate face și mesajul pe care îl are pentru umanitate.

Un extras din cartea viitoareNoul Om” de Mary Rodwell

  Am primit următorul e-mail despre un copil de nouă ani din nordul Europei care vorbește despre abilitatea ei de a “vindeca” apa prin limbajul stelelor. Își exprimă și perspectiva asupra lui Dumnezeu și a misiunii sale:
“Săracii de noi. Copii smeriți care vin la voluntariat; avem un timp atât de dificil înaintea noastră, o adevărată luptă. Sunt aici pentru a ajuta familia mea să se trezească, “Toți dorm.”
Mama lui Cathy:

“Fiica mea în vârstă de nouă ani vorbește în ”limbajul stelelor” pentru a vindeca apa. Locuiesc în Europa de Nord și am patru copii. La prima mea sarcină, o “voce” mi-a spus: copiii mei nu erau ai mei. Ei  au venit numai prin mine. Acești copii nu aparțin nimănui. Până nu mai târziu, eram conștientă că există lucruri precum extratereștrii.
Fiica mea în vârstă de nouă ani este o fată specială care găsește lumea convențională și regulile, dificile. Mă întreabă de ce nu i se permite să facă lucrurile în felul ei. Cathy are abilități de vindecare și a dictat niște cuvinte vindecătoare într-o limbă ET pentru purificarea apei. Am observat că apa are gust diferit după aceea. Ea spune că limbajul stelelor este dintr-un loc în afara Universului.
Cathy primește mesaje în limbile ET și înțelege ce îi spun ei. Ea spune că sunt importante. I-am arătat prezentarea dvs, în care o femeie vindecă și scrie mai multe limbi ET. Fiica mea a răspuns cu bucurie și entuziasm: “Știe ce am scris”.
Chiar dacă afirmațiile lui Cathy sunt uimitoare, un om de știință din Europa de Nord studiază modalități de a energiza apa și explică cum ar fi posibil acest lucru. Dr. Ohlson (Ph.D.) este un om de știință Suedez. Ea studiază, de asemenea, apa și proprietățile ei.

Dr. Ohlson afirmă:
“În calitate de om de știință, formațiunile spirale cu care lucram în cercetarea mea în domeniul apei, cum ar fi readucerea energiei înapoi în apă, ajută la energizări vindecătoare și împuternicește câmpul energetic, respectiv aura. Vindecarea funcționează la nivel celular, indiferent dacă o crezi sau nu. Vindecarea venită prin mâinile mele, afectează legarea proteinei la o genă P53, care joacă un rol în activarea și dezactivarea genelor. Folosit corect, ar putea fi o fericire pentru omenire în reconstruirea pământului nostru “.
Masaru Emoto , fostul om de știință japonez, a demonstrat în numeroase teste științifice caracterul cristalin al apei și cum poate fi programată, purificată și schimbată frecvența apei prin anumite tipuri de muzică, rugăciune și intenții umane.  
Notă: Pentru studiile care au demonstrat cum frecvența și intenția pot modifica natura cristalină a apei, a se vedea: Masaru Emoto și Mesajele ascunse în apă.
Dumnezeu: o perspectivă diferită:
Mama lui Cathy continuă:
“Cathy nu folosește cuvântul Dumnezeu, deoarece spune că este folosit în mod greșit. Ea îl numește o ”FIINȚĂ ”, care rezidă în „lumina zilei“. Este un “OVER TERESTRIAL”. Lumina zilei este locul unde noi toți originăm. Dumnezeu nu este bărbat sau femeie. Nu are gen. Această ”FIINȚĂ” a semănat sămânța Luminii și Iubirii și se află acolo unde locuiesc îngerii și lumina.
Cathy are “ajutoare” care o conduc și o învață. Una dintre ființe este numită ” Emenoke “, o femeie și este albastră, nu are păr sau urechi; ochii ei sunt ca ochii oamenilor, doar mai mari. Ghidul verde este mascul. Are un ajutor din” Day Land ” (dimensiune), care o ajută să înțeleagă ce îi spun ghizii ei. Ea spune că “prietenii mei sunt aici tot timpul”.
Cunoașterea:
“Prietenii ET al lui Cathy i-au transmis informații în șapte cărți (nu cărți reale, dar acesta este cel mai bun mod de a le descrie).

 • Cartea roșie este despre creație și despre originile noastre.
 • Cea maro este despre planete diferite și despre viața de acolo.
 • Cea verde deschis este despre natură și despre modul în care putem intra în contact cu plantele și animalele și înțelege natura.
 • Cea verde închis este despre corp, cum funcționează cu adevărat și cum ajungem să evoluăm.
 • Cartea albastră este despre lumină și adevăr.
 • Cartea roșu-maroniu nu o poate deschide încă, pentru că “un dragon a luat cheia” de la ea cândva în anii 1700.
 • Cartea neagră explică întunericul și răul și este periculoasă.

Toate cărțile conțin informații importante. ”
Școli, sisteme educaționale – Ce este greșit:
Cathy a vorbit printr-un interpret pe Skype:  
“Ceea ce predau în școli este inexact. Vă programează ca niște calculatoare și vă închideți lumina. Nu este nimic bun în legătură cu acest sistem. Copiii sunt programați, profesorii doar rotesc cheile. Copiii conțin deja învățătura de care avem nevoie, dar nu permit copiilor să se expandeze, pentru că trebuie să ne oprim și să facem altceva.
Informația este pre-stabilită și rigidă la școală. Programele școlare sunt ca un virus, distrug ceea ce avem în noi și când suntem ca computerul, care este vechi și ne maturizăm, vom fi terminați. Am pierdut accesul la informațiile pe care le-am avut la început.
Dar educația este doar una din modalitățile prin care se întâmplă acest lucru. Sinele nostru interior poate fi distrus de prea multă stres, multi-tasking , mai puțin somn și mai multă anxietate. Suntem deliberat distruși.
Potențialul umanității, Imaginația și Crearea Realității:
  “Totul este posibil.”
“Oamenii trebuie să știe că putem face orice ne dorim. Atunci când copiii se joacă folosindu-și imaginația, nu este doar imaginația. Când îi oprim spunând că nu pot face asta sau asta, îi oprim în crearea unei realități. Ceea ce își imaginează poate fi o realitate. Ceea ce în acest moment numim imaginație poate fi realitate. Spunem că nu este posibil, dar totul este posibil. Trebuie să credem, atunci vom avea  această capacitate. Când redescoperim ceea ce putem face, putem să atingem întregul nostru potențial “.
Omenirea trebuie să creadă în sine:
“Este dificil, pentru că, în primul rând, nu credem acest lucru, chiar dacă credem, dar încă avem îndoieli, acest lucru ne împiedică să ajungem la acest potențial. Trebuie să fim în legătură cu interiorul nostru pentru a ajunge la adevăr și a realiza acest lucru. Există un anumit moment în care o vom face, iar dacă o persoană o va face, se va răspândi la alți oameni și acesta este modul în care va începe. Dar când, nu pot să-ți spun.
Cathy împărtășește de ce copiii de astăzi au venit pe această planetă în acest moment:
“Copiii Starseeds au venit să ne arate drumul. Aceștia sunt cei care încep procesul, ajutând restul omenirii să se trezească “.
Cathy spune că ea vine din Evening Land, pentru a ne ajuta să evoluăm. Când scopul ei este îndeplinit, ea va merge la Day Light. “Am fost deja în Day Land, dar pentru că am vrut să avem mai multe experiențe, am venit pe această planetă. Ființele în contact cu ea, ca și Emenoke , nu trăiesc pe altă planetă. Ele sunt situate la ”marginea universului” în White Light. ”The light orb” este trimisă să ne protejeze. Fratele meu mic are un ”blue orb” care îl protejează”.

Mary: “Ai spus că el va fi și profesor? În ce fel?”
Cathy: “El va fi profesorul meu, așa cum voi fi și eu, și el va fi școlarizat acasă, pentru a rămâne cu adevărata cunoaștere”.
M: “Ce te învață ghizii tăi?”
C: “Mă învață cunoștințe diferite pentru a putea învăța adulții. Pericolul este ca adevărul să fie schimbat și informația pierdută. Apoi oamenii vor fi confuzi și pierduți, vor defăima copiii Starseeds sau nu vor mai crede în ei. Mulți copii Starseeds sunt distruși de educație. ”
M: “Câți copii Starseeds sunt aici?”
C: “Patruzeci sau cincizeci la suta din oameni dintr-o sută, dar mulți se pierd și numai 20% își vor aminti cine sunt.”
“Trebuie să ne trezim!”
“Ființele vor să ne trezim și să vedem realitatea așa cum este, să înțelegem cât de puternici suntem cu adevărat. Unii indivizi din ”Day Land” și ”Evening Land” au venit aici pentru a ajuta omenirea pentru a se Trezi. Este foarte periculos să venim aici pentru a vă ajuta, pentru că amintirile noastre de viață pot fi șterse la naștere și unele dintre acestea sunt distruse de societate și educație, băuturi și droguri. Cei care vin aici sunt conștienți de pericole și totuși vor să vină și să ajute. Încă nu suntem treji.
M: “Cum ne putem trezi?”
C: “Trebuie să ne mărim energia, deoarece nu avem energia necesară; ne este furată.
M: “Cum putem să ne protejăm energia?”
C: “În prezent, avem doar 0,5% din energia noastră. Trebuie să avem unu punct cinci procente (1,5%).
Cum să începem să ne mărim energia? Cathy spune …

 • Nu vă supărați din lucruri mici.
 • Nu vorbi prea mult la telefoanele mobile.
 • Nu mâncați zahăr alb.
 • Nu vă uitați la televizor.
 • Nu folosiți cuptoare cu microunde.
 • Nu aveți internet wireless. “

Următorii cinci ani: 2012-2017:
“Ceva important va avea loc în următorii cinci ani pe această planetă. Părinții trebuie să ne asculte. Trebuie să educăm părinții.
Cathy mi-a spus că scopul ei aici pe pământ este să-și facă familia să se trezească și să-l protejeze pe fratele ei mai mic pentru că el este important pentru omenire. Aceasta înseamnă că el va deveni profesorul ei când va crește, așa cum va ajuta, la rândul său, umanitatea să se trezească.  
Cathy spune apoi …
“Mary are urechi MARI. Ea ascultă. Majoritatea adulților nu o fac. ”
Mary Rodwell   este autorul cărții ” Awakening: How Extraterrestrial Contact Can Change your life (2002)”    Ea este directorul ACERN (Australian Close Encounter Resource Network), fosta asistentă, moașă, consilier , hipnoterapeut, maestru Reiki, cercetător și speaker internațional.

SURSA: http://dreamcatcherreality.com/heal-water/
Traducere Adriana Bădună.